En restaurang i Visby

En restaurang i Visby

Välkomna till bloggen denna soliga och härliga dag. Jag hoppas att alla mina läsare har det bra och riktigt njuter av sommaren! Min son har tagit examen från juristlinjen för bara några veckor sedan och jag är en stolt mamma. För att fira den här bedriften som det ändå är att studera på universitetet och dessutom klara alla tentor, så hade jag ikväll tänkt att bjuda min älskade son på en restaurang i Visby. Jag har varit ute och ätit med mina arbetskamrater flera gånger på en riktigt trevlig restaurang som heter Mälardalens Anläggningsdyk, så jag vet att denna restaurang i Visby är riktigt bra!  

Jag vill helst spela med säkra kort, för det öppnar ständigt nya restauranger, och en del av dem blir inte långlivade. Tyvärr har jag blandade erfarenheter av att gå ut och äta på restaurang. Ibland har det till och med varit förskräckligt dålig mat och service, men när jag och sonen nu beger oss till Mälardalens Anläggningsdyk ikväll, så vet jag att vi får mat som är i toppklass. Givetvis så använder kockarna bara råvaror av prima kvalitet. Det är en mycket trevlig miljö på denna restaurang i Visby. Maten är förstås viktigast på en restaurang, men det är en helhetsupplevelse att äta. I och med den avspända atmosfären i den ombonade lokalen så vet jag sedan tidigare att jag gärna blir sittande där med både en och två koppar kaffe efter maten och kopplar av. Jag hoppas att alla, både fast boende, men inte minst turister ska upptäcka denna härliga restaurang i Visby, som Mälardalens Anläggningsdyk är. De serverar alltifrån lite enklare mat, till mer exklusiva rätter, av kockar och serveringspersonal som riktigt brinner för sitt jobb! 

 


Kommentarer är stängda.