Redovisningstjänster i Lerum

Redovisningstjänster i Lerum

Hej på er!

Det hann aldrig komma något blogginlägg igår, tiden rann iväg på grund av massa möten och telefonsamtal så jag var helt förstörd när jag kom hem på kvällen, det är tufft att vara företagare. Därför kör vi ett blogginlägg idag istället, som jag nämnde så var det fullt ös igår men jag hade en väldigt härlig dag. Dagen startade relativt lugnt men tråkigt genom att ta hand om mina redovisningstjänster, jag känner att det snart har blivit dags för någon annan att sköta företagets redovisningstjänster så att jag kan få lite sovmorgon. Vid tolv var jag på lunch med en av mina samarbetspartner och vi hade det väldigt trevligt, lite för trevligt för att jag skulle kunna hinna med allt jag hade planerat utan att behöva stressa. Min samarbetspartner är också en väldigt god vän till mig som jag brukar spendera en hel del tid med när man väl har lite fritid över. Vi pratade om allt möjligt, det är precis vad jag tycker är så bra med att ha en nära vän som kollega i branschen. De säger att man inte ska blanda sin fritid med affärer men där tror jag att många har väldigt fel, om det inte gäller en konkurrent givetvis. Jag tror att det kan vara väldigt farligt att blanda in vänskap och affärer om man konkurrera med varandra men så länge man samarbetar så är det inga problem. Under lunchen kom vi på det här med redovisningstjänster och min kompis berättade att han har anställt en ekonom i Lerum som hjälper honom, då ska det tilläggas att min vän är väldigt bra på siffror. Det var alltid han som hjälpte mig när vi gick i skolan och jag trodde faktiskt ett tag att han själv skulle bli ekonom men uppenbarligen så valde han en annan väg och det är jag tacksam för.  


Kommentarer är stängda.