Jag är så nöjd med min frisör

Jag är så nöjd med min frisör

Hej på er alla mina läsare och välkomna till att läsa ytterligare ett inlägg. Jag har ett riktigt spännande och intressant arbete som advokat och flera gånger i veckan finner man mig i Tingsrätten och någon gång ibland företräder jag någon klient även i Hovrätten. Jag måste tänka på att ge ett bra intryck, annars blir jag inte tagen på allvar av rättsväsendet oavsett hur duktig jag än är. Därför går jag och klipper mig hos en sådan duktig frisör på Gotland. Allting börjar med håret. En bra frisyr lägger grunden till allting annat. Nu tänkte jag ta mig en liten stund till att “företräda” denne frisör på Gotland som för övrigt heter Salong Engla så att ni läsare som vill få en frisyr att trivas i ska veta om att ni kommer att få det om ni går och klipper er på Salong Engla. Givetvis går det att få hjälp med så mycket mer än enbart en klippning när man går till denne frisör på Gotland. Ibland färgar jag håret när jag går dit för jag har kommit upp i den åldern nu när de gråa hårstråna börjar bli allt fler. Jag är så otroligt nöjd med min frisör och jag vet att det här med att hitta en riktigt bra frisör på Gotland inte alltid är det lättaste. Jag har ju själv fått prova mig fram hos olika frisörer men det är faktiskt först sedan jag började klippa mig på Salong Engla som jag känner att jag hittat helt rätt. Det är klart att jag gärna vill berätta om denna frisör på Gotland. För jag tror verkligen inte något annat utan att ni som nu väljer att gå dit på min rekommendation kommer att bli supernöjda.  

  


Kommentarer är stängda.