En fantastisk skönhetssalong

En fantastisk skönhetssalong

Alla tiders att ni kommer in på bloggen här och nu, jag har något spännande att berätta! Nämligen att det finns en skönhetssalong för oss som vill ha hjälp med bland annat naglar eller fransar här i Oskarshamn. Jag jobbar som advokat och då är det en viss klädkod som gäller när man ska upp i rätten. Det är inte bara det att kläderna ska vara av en viss klass, även frisyr och makeup måste också vara utan anmärkning. Jag går till en skönhetssalong för att få hjälp med både mina naglar och fransar och jag är verkligen imponerad över hur duktig personalen är. Wow by Leia heter det här företaget som är för oss som vill ha behandlingar eller hjälp med naglar eller fransar i Oskarshamn. 

 

Eftersom jag jobbar 60-timmarsveckor och är på språng mellan klienter i häktet och förhandlingar i Tingsrätten har jag inte tid att hålla på och krångla för mycket med mina naglar och fransar hemma på morgonen. Nu har jag sådana här gelénaglar och då håller de sig snygga i flera veckor innan jag behöver gå tillbaka till Wow by Leia. Jag är av naturen född med buskiga ögonbryn så jag är oerhört glad över att jag nu slipper stå med pincetten hemma och rycka strån. I och med att jag får hjälp med både brynplock och färgning så har jag lika snygga bryn och fransar som naglar. Med detta sagt vet ni ju nu att till Wow by Leia kan även ni beställa tid om ni uppskattar ett företag som kan det här med naglar och fransar här i Oskarshamn. Så då återstår det inget mer än att önska er en bra dag! 

 


Kommentarer är stängda.